Deze site wordt niet ondersteund door jouw browser. We raden je aan te switchen naar een andere browser.

Vraag nu jouw gratis supplementenadvies aan!

Boost gezondheid

Boost je gezondheid

De overweldigende stroom van informatie over voeding en supplementen kunnen het behoorlijk moeilijk maken om te weten waar je moet beginnen als het gaat om het verbeteren van onze algehele gezondheid en welzijn. De hoeveelheid informatie online om je gezondheid een boost te geven is dan ook gigantisch. Gelukkig is er een weg naar een gezonder en energievoller leven. En dat, begint met een stukje persoonlijke begeleiding.

Aanhoudende gezondheidsklachten

Ervaar jij met regelmaat gezondheidsklachten, of wellicht heb je hier continu bewust/onbewust last van. Denk aan:

 1. Spijsverteringsproblemen;
 2. Stemmingswisselingen;
 3. Obstipatie/diarree;
 4. Aanhoudende hoofdpijn;
 5. Terugkerende voorhoofdholte ontstekingen;
 6. Aanhoudende verkoudheid;
 7. Terugkerende keel- en/of oorontstekingen.

Weet dan dat dit allemaal signalen zijn om te erkennen dat er een onbalans is in je lichaam. Dit kan bijvoorbeeld ontstaan door (onbewuste) stress, een ongezonde werk/privé omgeving, het toepassen van de verkeerde of onvoldoende voedingsstoffen, of een leven waarbij jij meerdere petten op hebt die veel van je vragen.

Boost je gezondheid

Gelukkig is er altijd een weg naar een gezond en energiek leven. Naast het belang van persoonlijke begeleiding en advies, zijn er wel al een aantal tips die je zelf kunt toepassen om je gezondheid alvast een boost te geven. Zonder direct orthomoleculaire kennis in huis te moeten hebben:

 1. Luister naar je lichaam: Sta jij wel eens stil bij de signalen van je lichaam? Als je vermoeid bent, rust dan uit. Het is ook oké om eens een paar dagen niks te moeten en doen. Als je hunkert naar een gezonde snack, doe dit dan. Ook als je hunkert naar een stukje pure chocolade. ;)
 2. Eet wanneer je lichaam erom vraagt: Eet jij op gezette tijden omdat je dit van jezelf gewend bent? Heb je dan ook echt honger? Merk eens op wat je lichaam doet wanneer je je ontbijt op hebt. Valt dit goed of merk je ongemakken in je lichaam? Door je bewust te zijn van waar je lichaam op reageert, kun je ook je voeding aanpassen naar dat wat fijn voelt. Niet alleen tijdens het eten, maar ook na het eten.
 3. Prioriteer slaap: Wanneer je gezondheid even iets minder is, heeft je lichaam energie nodig om te herstellen. Je lichaam herstelt zichzelf door een goede nachtrust. Wat ook de vermindering van vermoeidheid en moeheid ondersteunt is Magnesium. Dit hebben we in 3 vormen beschikbaar. Waarbij Magnesium Malaat je energieniveau ondersteunt en Magnesium Tauraat of Magnesium Bisglycinaat ideaal zijn gunstig zijn voor een goede geestelijke balans.
 4. Eet voeding rijk aan voedingsstoffen: Puur natuurlijk en volle producten. Kies voor granen, verse groenten, fruit, gezonde vetten en magere eiwitten om je lichaam te voeden.
 5. Beweeg in de natuur: Niks zo fijn en ontspannend als de natuur. Wij mensen zijn gemaakt om in de natuur te leven. Hele dagen binnen zitten zijn niet bevorderlijk voor onze gezondheid. Zeker wanneer je niet fit bent: maak elke dag eens een wandeling buiten in een bos of park. Ben je erg vermoeid?Bouw dan je wandeling op, begin met 15 minuten en bouw zo verder op tot 1 uur.
 6. Overweeg aanvullende supplementen: Zeker wanneer je vitamine waarden te laag zijn, kan het fijn zijn om je gezondheid te boosten met aanvullende supplementen. Onze orthomoleculair geschoolde therapeuten kijken dan ook graag met je mee.

Een extra boost

Onthoud dat bovenstaande tips altijd de eerste tips zijn die we jou zullen geven als het om je gezondheid gaat. Wil jij nu toch graag jezelf een boost geven omdat je bijvoorbeeld aanhoudende verkoudheidsklachten blijft houden, vitamine waardes te kort hebt of omdat je grieperig bent en volgende week toch écht die presentatie op kantoor moet geven? Dan hebben we de volgende tip voor je:

 • Vitamine C boost: ken je deze al? Vitamine C zorgt mede voor een goede weerstand. Wij adviseren hierbij: slik 6 dagen 3 maal per dag 2 tabletten vitamine C. Waarna dagelijks 2 per dag.
 • Vitamine D: Vitamine d ondersteunt de afweer van het lichaam, het immuunsysteem en helpt het natuurlijke immuunsysteem van de lichaamscellen. Zeker wanneer je veel binnen zit en niet veel zonlicht hebt is dit een fijn supplement om toe te passen.
 • Magnesium: Magnesium is ook een fijne optie, dit is goed voor de werking van de spieren, helpt om vermoeidheid te verminderen en draagt bij aan meer energie.

E-book immuunsysteem

Ben jij nu nieuwsgierig naar hoe het immuunsysteem werkt? Naar aanleiding van onze gratis masterclasshebben wij een E-book ontwikkeld met alle informatie over het boosten van je immuunsysteem. Hierin lees je alles over wat het immuunsysteem precies is, waarom een goede nachtrust van belang is en wat de juiste voeding is om je weerstand te verhogen. Download het E-book hier.

 

Winkelmand

Yes! Jouw order heeft gratis verzending! Besteed nog €40 voor gratis verzending in NL
Geen producten meer beschikbaar