Deze site wordt niet ondersteund door jouw browser. We raden je aan te switchen naar een andere browser.

Vraag nu jouw gratis supplementenadvies aan!

Klant review

Van constante maag- en hoofdpijn naar een vrij, energiek en gelukkig leven

Ik heb Charlotte Labee, haar supplementen merk en het Brain Balance Instituut leren kennen door de posts van Charlotte op Instagram. Ik vond ze nuttig en inspirerend. Ik zat helaas zelf net in een burn-out. Door de inspirerende post ben ik de boeken van Charlotte Labee gaan lezen en haar online training over burn-out gaan volgen. Ook die vond ik heel nuttig. Ze hebben mij zeker geholpen. Na mijn burn-out ging het goed met mij, maar ik bleef nog tegen restklachten aan lopen en daarom nam ik contact op met Brain Balance Instituut.

Waar mijn reis naar meer energie en een klachtenvrij leven begon

Ik werd aan de telefoon meteen super geholpen door Anne Fleur. Ze was lief, begripvol en lekker doortastend. Ik ben gestart met een 1-op-1 coaching bij Floor. Het leek mij te goed om waar te zijn: zouden 8 sessies echt voldoende zijn om verandering te krijgen? Ik kan volmondig ‘Ja’ antwoorden op die vraag. Ik heb vooral heel erg geleerd beter mijn grenzen aan te geven en waar het vandaan komt dat ik dat moeilijk vind. Zo heb ik samen met Floor echt mijn brein geherprogrammeerd.

Het gaat nu veel meer als vanzelf, heel grappig om te merken. Het fijnste is dat ik zo meer energie over hou en dat was één van de redenen om aan te kloppen bij Brain Balance. De andere redenen waren minder in mijn overlevingsstand vallen en afvallen. De coaching bij Floor was heel fijn: net als alle andere mensen die ik bij Brain Balance ontmoette is ook Floor heel begripvol en lief, ze luistert goed, schakelt snel, is lekker doortastend en heeft mij echt aan het denken gezet waardoor ik veranderingen kon doormaken. Heel fijn!

Uit de EMD-test kwam naar voren dat mijn maag niet goed functioneerde

Bij onze eerste kennismaking stelde Anne Fleur voor ook een EMB-test (bloedtest) te doen. Nooit gedacht dat die zo nuttig zou kunnen zijn. Uit de test kwam naar voren dat mijn maag niet goed functioneerde, waarschijnlijk als gevolg van langdurige stress en het gebruik van te veel aspirine. Ik herkende het wel, ik gebruikte dagelijks maagzuurremmers en wist onderhand niet meer wat ik kon eten zonder maagzuur te krijgen. Op basis van de test kreeg ik heel veel adviezen van Anne Fleur, die zij heel overzichtelijk kon uitleggen. In eerste instantie was ik echt wel sceptisch: ik moest onder andere stoppen met lactose, gluten en suiker. Daar vond mijn brein wel wat van, haha. Toch ben ik alle adviezen gaan opvolgen want ik wilde er vanaf. Bovendien legde Anne Fleur mij uit dat, doordat mijn maag niet goed functioneerde, ik minder energie uit mijn voeding kon halen en afvallen ook lastig was.

Nooit meer aan de maagzuurremmers

Naast de voedingsadviezen kreeg ik adviezen voor supplementen. En het resultaat is verbluffend: mijn maagzuur is bijna helemaal weg. Heel soms voel ik het nog iets, maar dat is echt verwaarloosbaar. Maagzuurremmers slik ik nooit meer, heb ik ook niet meer nodig en ik kan weer genieten van eten. Zo ontzettend fijn! Ik deel dan ook graag mijn verhaal om andere mensen te helpen. Ik was sceptisch, maar ik ben zo liefdevol en nuttig begeleid door het team van Brain Balance en Charlotte Labee Supplements en dus met hele fijne resultaten. 

Hypnotherapie voor het opheffen van belemmerende blokkades

Tot slot heb ik nog een hypnosessie bij Amber gedaan. Tijdens de coaching en ook bij het afvallen merkte ik dat ik nog blokkades had waar ik niet bij kon. Mijn overlevingsinstinct nam regelmatig de regie over en dat voelde niet fijn. Ik bracht daarmee mijn lichaam in een stressstand die vaak helemaal niet nodig was op die momenten. Samen met Amber ben ik in een hypnotherapie sessie in mijn onderbewuste op zoek gegaan naar wat mij belemmerde om dit los te laten. Ook dit was echt verbluffend: in één sessie werd alles helder, kon ik het loslaten en er andere gedachten en gedrag voor in de plaats brengen. Heel mooi, bijzonder en helpend.

Ik vind het zo interessant dat ik met veel plezier de opleiding ‘Update je Brein Level 1’ ga volgen. Ik kijk er naar uit! Overigens word je nooit iets opgedrongen vanuit de therapeuten. Zij kijken juist ook heel actief of je bepaalde supplementen kunt minderen en ook de coaching is erop gericht dat je het juist zelf gaat doen. Geen reclamepraatje, zo heb ik het echt ervaren.

Ik heb er super veel aan gehad: zit nog beter in mijn vel, heb meer energie, kan goed grenzen aangeven, heb geen hoofdpijn en maagzuur meer en ik voel mij veel rustiger/relaxter. Dat gun ik echt iedereen!

Liefs,

Jakomijn ter Burg

51 jaar oud 

Winkelmand

Yes! Jouw order heeft gratis verzending! Besteed nog €40 voor gratis verzending in NL
Geen producten meer beschikbaar