Deze site wordt niet ondersteund door jouw browser. We raden je aan te switchen naar een andere browser.

Vraag nu jouw gratis supplementenadvies aan!

Welke supplementen heb ik nodig?

Welke supplementen heb ik nodig?

Er zijn enorm veel supplementen te verkrijgen. En je wilt natuurlijk graag weten welke supplementen voor jou geschikt zijn en waar je het meeste mee geholpen bent. Daarvoor hebben wij bij Charlotte Labee Supplements de supplementenadviezen beschikbaar. Eén van onze therapeuten kijkt dan met je mee naar jouw situatie en geeft op basis daarvan een advies wat voor jou een goede basis vormt. Dus vraag jij je geregeld af ‘welke supplementen heb ik nodig?’, je leest in deze blog welke factoren hierbij een rol spelen!

Hoe gaat een supplementenadvies in zijn werk bij Charlotte Labee Supplements? 
Wanneer jij een supplementenadvies aanvraagt krijg je een bevestiging en een vragenlijst in de mail. In die vragenlijst staan belangrijke vragen over je voeding, slaap en leefstijl. Zodat jouw therapeut een goed beeld krijgt van welke voedingsstoffen je binnenkrijgt, op welke punten jouw lichaam belast wordt (bijvoorbeeld alcohol, roken, stress) en meer.

Daarnaast krijg je ook vragen over hoeveel beweging je krijgt en via welke voeding jij jouw voedingswaarden binnenkrijgt. Op basis van die informatie ontvang je tussen 2-10 werkdagen een op maat gemaakt advies in je mailbox! In dit advies staan alle supplementen die voor jouw situatie ondersteuning kunnen bieden.

Baat het niet, dan schaadt het soms wel!


Voedingsstoffen en supplementen zijn essentieel voor iedereen, er geldt alleen geen one-size-fits-all. Meer daarover lees je in deze blog.

Daarom is ons supplementen advies gratis (je krijgt je aankoopbedrag van €15,95 namelijk als kortingscode voor jouw volgende bestelling) zodat jij op basis van goed advies jouw supplementen kunt innemen. 

Wat goed is om te onthouden, is dat jouw lichaam gebaat is bij variatie en afwisseling. Wanneer je iedere dag hetzelfde gerecht eet, is dat niet genoeg variatie voor je lichaam. Hetzelfde geldt voor supplementen: het is goed om hierin te blijven kijken welke afwisselingen jij nodig hebt. We raden aan om eens in de drie maanden jouw supplementenadvies te herzien. Voor een aantal supplementen is het zelfs zo dat je een teveel kunt opbouwen, wat niet gezond is voor je lichaam. Tijdig een check-up laten doen door een therapeut is dus belangrijk.

Welke factoren hebben invloed op mijn lichaam en welke supplementen heb ik nodig?

Je lichaam krijgt heel wat te verduren en wil je daarom op sommige fronten wat extra support geven. Om goed voor je lichaam te zorgen kun je kijken of je extra voedingsstoffen nodig hebt door invloed van de volgende punten:

  • Wisseling van seizoenen en het weer
  • Stressvolle periodes
  • Veel of weinig beweging
  • Voeding; suiker, (gezonde)vetten, geen/veel vlees of vis, variatie, etc
  • Alcohol en roken
  • Medicatie
  • Kwaliteit van je slaap

Wat jij nodig hebt als aanvulling op je voedingsstoffen kan dus verschillen per fase in je leven maar ook per periode in het jaar. Zorg dat je op basis van goed advies en de juiste variatie je supplementen neemt. Een online supplementen advies kun je hier aanvragen zodat je antwoord krijgt op de brandende vraag ‘welke supplementen heb ik nodig?’.

Winkelmand

Yes! Jouw order heeft gratis verzending! Besteed nog €40 voor gratis verzending in NL
Geen producten meer beschikbaar