Deze site wordt niet ondersteund door jouw browser. We raden je aan te switchen naar een andere browser.

Vraag nu jouw gratis supplementenadvies aan!

Zwanger? Dit hebben jij én je kindje nodig Charlotte Labee Supplements

Zwanger? Dit hebben jij én je kindje nodig

Dat we alcohol, rauw vlees en cafeïne moeten vermijden tijdens de zwangerschap wordt ons maar al te vaak op het hart gedrukt. Maar wat moeten we juist wél doen voor een gezonde zwangerschap? Onze redactie zocht het voor je uit! 

Het begint al voor de zwangerschap

Dagelijks krijgen we veel adviesvragen binnen van zwangere vrouwen die het beste willen voor hun kindje. Wij vinden het prachtig om te zien hoe er op het gebied van gezondheid steeds meer bewustwording ontstaat. En toch zouden we nóg een stapje eerder in het proces al met de gezondheid van deze vrouwen aan de slag willen gaan.

We hebben geen 100% invloed op hoe onze zwangerschap verloopt, maar dit wil niet zeggen dat we géén invloed hebben. Een kindje is namelijk beter in staat om zich goed te ontwikkelen in een gezond lichaam en dat begint al vóór de zwangerschap. Heb je een kinderwens? Ben je er dan van bewust dat je nú al iets voor je toekomstige kindje kan betekenen.

Brain Food wordt nóg belangrijker

Vanuit onze visie streven we naar een gezonde leefstijl en een brein in balans voor ieder individu. Hoe belangrijk Brain Food al is, tijdens de zwangerschap wordt het nóg belangrijker. Je voedt namelijk niet meer alleen jezelf, maar ook je kindje.

Tijdens de zwangerschap is het dus extra belangrijk om met Brain Food aan de slag te gaan. Eet veel en gevarieerde groenten, drink veel water, eet vis. Als je géén vis eet is het belangrijk om een Omega 3 supplement te overwegen. Je kunt ook altijd eerst de verhouding tussen Omega 3 en Omega 6 in je bloed testen, de balans hierin vertelt ons namelijk veel over onze gezondheid. Let er daarnaast op dat je voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgt.

Voldoende vitaminen en mineralen? Makkelijker gezegd dan gedaan… Tegenwoordig is de bodem zodanig verarmd dat het normaalgesproken al niet meer te doen is om voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Laat staan tijdens een zwangerschap. Tijdens de zwangerschap heeft ons lichaam wat extra’s nodig.

Voor alle (toekomstige) mama’s

Speciaal voor alle mama’s en mama’s to be ontwikkelden wij de Multi Mama. Dit is een multivitamine afgesteld op de behoeften van de vrouw voor, tijdens én na de zwangerschap. Het supplement bevat onder andere foliumzuur, ijzer, vitamine C, vitamine D en B-vitaminen.

Foliumzuur

Onze Multi Mama bevat 200% van de ADH van foliumzuur (vitamine B11). Dit is een wateroplosbare vitamine die ons lichaam niet zelf aan kan maken, we moeten deze vitamine dus uit onze voeding halen. Foliumzuur draagt bij aan de groei van het ongeboren kind tijdens de zwangerschap en wordt mede hierdoor aan zwangere vrouwen geadviseerd.

IJzer

Dit supplement bevat ook ijzer. IJzer speelt een rol in het proces van weefselgroei en – ontwikkeling. Daarnaast levert ijzer een bijdrage aan de ontwikkeling van cognitieve functies van kinderen en het ondersteunt het immuunsysteem.

Vitamine C

Voor de opname van ijzer is vitamine C van belang. Daarnaast heeft vitamine C nog veel andere werkingen. Vitamine C ondersteunt de botten, helpt energie vrij te maken uit voeding, ondersteunt de afweer van het lichaam, heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en draagt bij aan een heldere geest.

Vitamine D

Naast het feit dat we vitamine D altijd aanraden in de wintermaanden, wordt deze vitamine ook tijdens de zwangerschap aangeraden. Vitamine D helpt het immuunsysteem van kinderen, is goed voor de spieren, draagt bij aan het proces van cel vernieuwing, verhoogt de opname van kalk in de botten en speelt een rol bij de botaanmaak van kinderen.

B-vitaminen

Tot slot bevat de Multi Mama verschillende B-vitaminen. Vitamine B1, B2, B3, B5 en B12 activeren de natuurlijke energie in het lichaam. Ook bevat de Multi Mama pyridoxaal-5-fosfaat, dit is een co-enzymatische vorm van vitamine B6 die niet hoeft worden omgezet en direct actief is in het lichaam.

Bestel jouw Multi Mama! Of vraag een advies aan om met je gezondheid als geheel aan de slag te gaan.

Winkelmand

Yes! Jouw order heeft gratis verzending! Besteed nog €40 voor gratis verzending in NL
Geen producten meer beschikbaar