Deze site wordt niet ondersteund door jouw browser. We raden je aan te switchen naar een andere browser.

Vraag nu jouw gratis supplementenadvies aan!

Waarom deelnemen aan de masterclass over supplementen en budget?

Voedingssupplementen vind je tegenwoordig overal. Bij iedere drogist, supermarkt en online. Begrijpelijk dat je door het grote aanbod af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Wat is nu het juiste, wat draagt echt bij aan jouw gezondheid en wat is er mis met goedkope supplementen? 

Wil jij (net als vele anderen) graag gezonder leven maar laat je budget het niet toe? Het is een fabeltje dat gezond leven altijd maar duur moet zijn. De meeste dingen die goed zijn voor je welzijn, kosten helemaal geen geld. Denk aan wandelen in de natuur, slapen, zonlicht en op de juiste manier ademhalen. Het aanschaffen van supplementen kost daarentegen wel geld, maar ook hier kun je verstandig mee omgaan wanneer je over de juiste kennis beschikt. Het gebruik van goedkope supplementen kan je gezondheid soms alleen maar meer schade aanbrengen.

Wil jij meer weten over wat supplementen voor jouw gezondheid kunnen betekenen? Waarom het gevaarlijk is om zomaar allerlei potjes van de drogisterij te gaan kopen wanneer je even niet lekker in je vel zit? Hoe je wél gericht jouw klachten aan kunt pakken en waarom goedkoop uiteindelijk duurkoop kan zijn?

Daarover verzorgen onze therapeuten Kirsten & Annefleur woensdagavond 24 januari een gratis online masterclass en je kunt je nu inschrijven. Je leert onder andere hoe je kwalitatieve goede supplementen kunt herkennen en waar je op moet letten bij het lezen van een etiket. Ook hoor je welke supplementen bijdragen aan je gezondheid en welke niet. 

Wat ga je leren?

Tijdens de één uur durende masterclass vertellen Kirsten & Annefleur je meer over:

  • De verschillende facetten van een gezonde lifestyle
  • Waarom zijn voedingssupplementen nodig?
  • De do’s & don’ts van supplementen slikken
  • Kwalitatief hoge voedingssupplementen herkennen
  • Waarom kunnen goedkope supplementen gevaarlijk zijn?
  • Etiketten lezen
  • De noodzaak van biologisch eten
  • Mealpreppen, hoe doe je dat?
  • Budget tips

De masterclass start om 20.00 uur en zal circa 60 minuten duren. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen én ontvang je als kijker een leuk extraatje! 

Kirsten

Kirsten is Orthomoleculair-, Klinisch Psycho Neuro Immunologie (KPNI) therapeut én ervaringsexpert. Daarnaast is zij ook geschoold als Brain Balance coach.

Annefleur

Annefleur is Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut. Ook is zij Brain Balance geschoold.


Ontdek onze bestsellers!

Winkelmand

Yes! Jouw order heeft gratis verzending! Besteed nog €40 voor gratis verzending in NL
Geen producten meer beschikbaar