Deze site wordt niet ondersteund door jouw browser. We raden je aan te switchen naar een andere browser.

Vraag nu jouw gratis supplementenadvies aan!

Cortisol onderzoek + 0,5 uur consult

Verbind je brein, hart en buik

€199,-

Cortisol onderzoek + 0,5 uur consult

Laboratoriumanalyse van het stresshormoon Cortisol.
Ter bepaling van de actuele hormonale status in de ochtend na het ontwaken (Let op: 3 metingen geeft 1 waardebepaling).

Waarom het Cortisol onderzoek?

Cortisol is een van de belangrijkste stresshormonen. Cortisol ondersteund het lichaam bij stress en zorgt ervoor dat de belangrijke processen in het lichaam uitgevoerd kunnen worden. Wanneer er langdurige stress is en cortisol veel aangemaakt moet worden, raakt het lichaam uiteindelijk uitgeput. Het lichaam blijft in paraatheid en dat kost veel energie. 

Langdurige stress kan o.a. zorgen voor een verstoorde hormoonbalans, opgejaagd gevoel, slapeloosheid, constante moeheid, darmproblemen, hoge ademhaling en gevoel van uitputting.  

Tijdens het half uur consult bespreken een van onze therapeuten de uitslag met je en wordt er een persoonlijk advies gegeven over hoe jij een goed cortisol niveau kan behouden of verbeteren. 

NB: Vanaf 18 jaar. Bij een lagere leeftijd kan er wel gemeten worden, maar vindt er geen interpretatie van de uitslag plaats, omdat er geen gevalideerde referentiebereiken voor mensen jonger dan 18 jaar zijn.
Voor een betrouwbare uitslag is het belangrijk om de test af te nemen op een dag die representatief is voor het leven van de testpersoon. Bij extreme omstandigheden zoals ziekte, rouw etc. kan men beter wachten met het afnemen van de test.

Hoe gaat de afname in zijn werk?

Je neemt deze test eenvoudig af door zelf de speekseltest thuis te doen. Het speeksel stuur je op en na 2-3 weken ontvang je de uitslag. Deze neem je samen met onze therapeut door.

Afspraak inplannen

Je kunt een afspraak live op ons kantoor in Rotterdam inplannen of een online afspraak maken. Wees ervan bewust dat het echt een investering in jezelf is, waarbij live vaak beter overkomt dan online (mits je natuurlijk ver weg woont). Gun jezelf dit moment om alles eruit te halen.

Annuleren is mogelijk tot 7 dagen voor de afspraak i.v.m. de beschikbaarheid. Verplaatsen van de afspraak kan tot 72 uur van tevoren.

Let op! Na aankoop ontvang je binnen 24 uur jouw afspraak bevestiging. Na 17:00 u. of in het weekend kan het wat langer duren. Wij bevestigen je afspraak dan de eerstvolgende werkdag.

Wat gebeurt er na het inplannen van mijn afspraak?

Op het moment dat jij een Cortisol onderzoek + half uur consult boekt ziet het proces er als volgt uit:

Stap 1: Bekijk in onze agenda welk moment jij graag jouw cortisol onderzoek en half uur consult met een van onze therapeuten inplant (online/live). Houd hierbij rekening met 4 weken verwerkingstijd.

Stap 2: Na het plannen van de afspraak ontvang je een bevestiging per mail waarin je toegang krijgt tot onze online cliëntenomgeving.

Stap 3: Je ontvangt jouw online vragenlijst met vragen over jouw leefstijl, stress en voeding.

Stap 4: Vul deze vragenlijst volledig en eerlijk in voordat de afspraak plaatsvindt.

Stap 5: Je ontvangt binnen 2-3 werkdagen na aankoop de testset bij jou thuis.

Stap 6: Je volgt thuis de stappen die aangegeven worden in de testset en stuurt deze op naar het laboratorium.

Stap 7: De uitslag ontvangen wij van het laboratorium en nemen jouw uitslag voor het consult door samen met het intake-formulier.

Stap 8: Live sessie? Je kunt gratis parkeren voor de deur en je wordt ontvangen op ons kantoor.

Online sessie? Je ontvangt de link naar het videogesprek in een e-mail (cliëntenomgeving).

Stap 9: Op het moment dat jij jouw consult hebt vindt er met jouw therapeut een uitgebreid gesprek plaats waarin de adviezen en het plan samen met jou besproken worden.

Stap 10: Tijdens het consult is er ruimte voor vragen en krijg je informatie over hoe jij jouw gezondheid kan verbeteren.

Stap 11: Na het gesprek ontvang je jouw advies ook digitaal (cliëntenomgeving) zodat je het thuis nog rustig door kunt nemen en je een duidelijk overzicht hebt.

Stap 12: Met het advies ga je thuis aan de slag, als je behoefte hebt aan een vervolgsessie hebben wij daar mogelijkheden voor.


Wie is onze therapeut?

Laura

Laura is Orthomoleculair en KPNI (Klinische Psycho Neuro Immunologie) therapeut. Ook is zij Brain Balance coach. Ze biedt praktische handvatten en tools waar je direct mee aan de slag kunt. Laura kan snel tot de kern komen en coacht op een directe en tegelijkertijd liefdevolle manier. “Mijn passie voor dit vak is 12 jaar geleden ontstaan omdat ik zelf met allerlei gezondheidsklachten kampte; een grote disbalans die zich uitte in mijn darmen, gewrichten, hormonen en mentale gezondheid. Als geen ander weet ik hoe het is om te horen te krijgen, sorry mevrouw dit is het en we kunnen niets meer doen! En het tegendeel kunnen bewijzen door aan de slag te gaan met mijn leefstijl en mijn brain balance” is het bewijs dat we veel meer kunnen dan we denken, als we maar bewust zijn van wat we doen met passende informatie”.

Winkelmand

Yes! Jouw order heeft gratis verzending! Besteed nog €40 voor gratis verzending in NL
Geen producten meer beschikbaar