Deze site wordt niet ondersteund door jouw browser. We raden je aan te switchen naar een andere browser.

Vraag nu jouw gratis supplementenadvies aan!

De eerste stap naar een verantwoorde lifestyle

Wat is voor jou het belangrijkste in het leven? Juist. Je gezondheid! Want wanneer je je niet lekker voelt, of niet fijn in je vel zit, raak je uit balans. Goed om te weten is, waar deze disbalans vandaan komt. Want wat je wellicht nog niet wist, is dat veel voedingstekorten een directe link hebben naar mentale of lichamelijke klachten zoals stress, burn-out, restless legs, slaapproblemen, etc. Kies je voor Charlotte Labee Supplements, dan kies je voor therapeutisch verantwoorde, hoogwaardige producten.

Met zorg hebben we onze supplementen ontwikkeld speciaal passend op jouw specifieke behoefte. Geen mens is namelijk hetzelfde en daarmee is de (dagelijkse) behoefte naar supplementen ook voor iedereen anders. Bovendien ontvang jij jouw supplementen in een duurzame en milieuvriendelijke verpakking. Uiteraard zijn supplementen geen vervanging van een verantwoorde lifestyle, maar wél de eerste stap.

Samen je persoonlijke doel bespreken?

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor je dagelijkse dosis slimme supplementen. We ondersteunen je met ons team van therapeuten en orthomoleculair deskundigen ook middels een persoonlijk consult. Op deze manier maken we écht het verschil door samen je persoonlijke doelen te bespreken en hier een op maat gemaakt stappenplan voor te maken. Met het zetten van de juiste stappen, bereik je uiteindelijk het gewenste resultaat.

Wie is Charlotte Labee?

Dankzij de diverse uitdagingen in mijn leven, heb ik mijn missie gevonden waarom ik hier op aarde ben. Ik begon mijn carrière als model, stond op de catwalk in Milaan en stond later op het podium als Miss Universe Nederland. Door deze ervaring kwamen kansen als presentatrice langs bij onder meer RTL4. Grote hoogtepunten die mij gemaakt hebben tot de persoon die ik nu ben. Maar het leven kende ook flinke dieptepunten zoals een failliete ktedinglijn, baarmoederhalskanker en persoonlijke verliezen. 2017 werd het omslagpunt. Ik zocht balans met focus op geluk en gezondheid. Mijn ontdekkingstocht leidde me naar de geheimen van het menselijk brein en hiermee begon mijn missie. Ik ontwikkelde de Brain Balance Methode, waarbij ik een aanpak heb ontwikkeld die mensen helpt om uit hun vaste, bestaande patronen te komen en met een nieuwe mindset doelstellingen te realiseren. Als aanvulling hierop ontwikkelde ik Charlotte Labee Supplements. Ik ontdekte dat door de huidige maatschappij de voedingsindustrie ons niet meer alles kan bieden wat ons lichaam nodig heeft. Dit heeft onder andere de volgende oorzaken:

- De veeleisende maatschappij vraagt veel van ons.
- Bewerkte voeding levert minder voedingsstoffen op.
- Landbouwmethoden verarmen de bodem.
- Voeding wordt minder lokaal geproduceerd. - Hormonale disbalans is in opkomst.
- We brengen minder tijd door in de zon.
- Vrije radicalen in onze leefomgeving nemen toe.

Dit en nog veel meer zorgde ervoor dat ik jou wil ondersteunen met de juiste voedinggstoffen, van hoogwaardige kwaliteit, zonder allerlei onnodige toevoegingen. Let op: Supplementen zijn geen vervanging van, maar wel een aanvulling op een gevarieerd voedingspatroon. Weet wat je slikt, vraag altijd advies van een deskundige.

Theodoor Colenbranderhof 3, 3059 LS, Rotterdam

Brain Balance Kantoor

Shop alle producten ook in onze winkel bij ons op kantoor!

Winkelmand

Yes! Jouw order heeft gratis verzending! Besteed nog €40 voor gratis verzending in NL
Geen producten meer beschikbaar