Deze site wordt niet ondersteund door jouw browser. We raden je aan te switchen naar een andere browser.

Vraag nu jouw gratis supplementenadvies aan!

DNA Leverpaspoort onderzoek + 1 uur consult

Verbind je brein, hart en buik

€425,-

DNA Leverpaspoort onderzoek + 1 uur consult

Waarom een DNA Leverpaspoort onderzoek?

Met het (DNA) Leverpaspoort is het mogelijk om preventief in kaart te brengen op welke medicijnen jij waarschijnlijk afwijkend reageert. In je persoonlijke Leverpaspoort zie je welke enzymen hierbij een rol spelen. Tevens worden kruiden, supplementen, voedingsstoffen en andere medicijnen in kaart gebracht die een remmende of stimulerende invloed op enzymen hebben. 

Hoe mensen op voedingstoffen, kruiden, voedingssupplementen en medicijnen reageren, kan per persoon verschillen. Zo worden curcumine en coffeïne bijvoorbeeld niet door iedereen even snel verwerkt. Dit komt mede door genetische variaties, die de werking van enzymen beïnvloeden.

Het leverpaspoort geeft je alle inzichten over hoe jij op supplementen en medicatie reageert. Misschien slaat het middel niet aan of treden er bijwerkingen op, dit kan o.a. te maken hebben met hoe de lever werkt. Tijdens het uur durende consult lichten een van onze therapeuten het leverpaspoort toe en maken ze de persoonlijke aanbevelingen tastbaar voor jou. 

De volgende enzymen worden geanalyseerd:

ABCB1 transporteiwit, ALDH2-enzym, BChE-enzym, COMT-enzym, CYP1A1-enzym, CYP1A2-enzym, CYP1B1-enzym, CYP2A6-enzym, CYP2B6-enzym, CYP2C19-enzym, CYP2C8-enzym, CYP2C9-enzym, CYP2D6-enzym, CYP2E1-enzym, CYP2F1-enzym, CYP3A4-enzym, CYP3A5-enzym, CYP4F2-enzym, DPYD-enzym, Factor V Leiden, F2, PROC+, PROS1+, SERPINC1, G6PD-enzym, GSTM1-enzym, GSTP1-enzym, GSTT1-enzym, HLA-A*3101, HLA-B*1502, HLA-B*5701, IL28B, MTHFR-enzym, NAT1-enzym, NAT2-enzym, NQO1-enzym, NUDT15-enzym, PON1-enzym, SLCO1B1-transporteiwit, SULT1A1-enzym, SULT1E1-enzym, TPMT-enzym, UGT1A1-enzym, VKORC1-enzym.

Wat kun je met de uitslag van een DNA onderzoek gezondheid?

Je ontvangt jouw persoonlijke uitslag digitaal. Om te voorkomen dat het een theoretisch verhaal wordt is al deze informatie erop gericht om te komen tot persoonlijke aanbevelingen die tastbaar zijn voor jou. Met deze aanbevelingen loop je samen met onze therapeut in een consult van 1 uur door de resultaten en hoe je hiermee aan de slag kunt.

Hoe werkt een DNA onderzoek?

De DNA test is een zelftest die je makkelijk en snel thuis kunt afnemen. Na je bestelling ontvang je de DNA testkit thuis. Je hoeft alleen een sample speeksel af te nemen en te versturen via de retourenvelop. Je sample wordt onderzocht in een gecertificeerd Europees laboratorium voor een betrouwbaar resultaat. Zes weken na het versturen van je sample ontvang je de uitslag en kun je na het plannen van jouw consult deze samen met onze therapeut doornemen. 

Afspraak inplannen

Je kunt een afspraak live op ons kantoor in Rotterdam inplannen of een online afspraak maken. Wees ervan bewust dat het echt een investering in jezelf is, waarbij live vaak beter overkomt dan online (mits je natuurlijk ver weg woont). Gun jezelf dit moment om alles eruit te halen.

Annuleren is mogelijk tot 7 dagen voor de afspraak i.v.m. de beschikbaarheid. Verplaatsen van de afspraak kan tot 72 uur van tevoren.

Let op! Na aankoop ontvang je binnen 24 uur jouw afspraak bevestiging. Na 17:00 u. of in het weekend kan het wat langer duren. Wij bevestigen je afspraak dan de eerstvolgende werkdag.

Wat gebeurt er na het inplannen van mijn afspraak?

Op het moment dat jij een DNA leverpaspoort onderzoek + consult boekt ziet het proces er als volgt uit:

Stap 1: Bekijk in onze agenda welke dag en tijd voor jou het beste uitkomt.

Stap 2: Kies je een moment waarop jij graag jouw afspraak (online of live) inplant. Houd rekening met de 6 weken verwerkingstijd.

Stap 3: Na het plannen van de afspraak ontvang je een bevestiging per mail.

Stap 4: De testkit wordt bij jou thuis bezorgd binnen 2-3 werkdagen.

Stap 5: Neem de test af en stuur de kit zo snel mogelijk naar het lab, zodat het zeker op tijd binnen is voordat jouw afspraak is.

Stap 6: Je krijgt een online vragenlijst toegestuurd met vragen over jouw voedingspatroon, slaap en levensstijl.

Stap 7: Vul deze vragenlijst volledig en eerlijk in voor een zo goed mogelijk advies.

Stap 8: Na het invullen van de vragenlijst ontvangen onze therapeuten jouw aanvraag en gaan er mee aan de slag zodra de uitslag van de test binnen is.

Stap 9: Live sessie? Je kunt gratis parkeren voor de deur en je wordt ontvangen op ons kantoor.

Online sessie? Je ontvangt de link naar het videogesprek in een e-mail.

Stap 10: Op het moment dat jij jouw consult hebt (1u) heeft jouw therapeut een uitgebreid en op maat gemaakt advies om te bespreken.

Stap 11: Tijdens het consult is er ruimte voor vragen en krijg je veel informatie over hoe jij jouw levensstijl, slaap, ontspanning, beweging, voeding en supplementen kunt verbeteren.

Stap 12: Na het advies ontvang je jouw advies ook digitaal zodat je het de komende tijd kunt implementeren en je duidelijk overzicht hebt wat je kunt doen.

Stap 13: Afhankelijk van wat jij nodig hebt zien we jou weer verschijnen op kantoor of helpen we je verder op een manier die bij je past.


Wie is onze therapeut?

Laura

Laura is Orthomoleculair en KPNI (Klinische Psycho Neuro Immunologie) therapeut. Ook is zij Brain Balance coach. Ze biedt praktische handvatten en tools waar je direct mee aan de slag kunt. Laura kan snel tot de kern komen en coacht op een directe en tegelijkertijd liefdevolle manier. “Mijn passie voor dit vak is 12 jaar geleden ontstaan omdat ik zelf met allerlei gezondheidsklachten kampte; een grote disbalans die zich uitte in mijn darmen, gewrichten, hormonen en mentale gezondheid. Als geen ander weet ik hoe het is om te horen te krijgen, sorry mevrouw dit is het en we kunnen niets meer doen! En het tegendeel kunnen bewijzen door aan de slag te gaan met mijn leefstijl en mijn brain balance” is het bewijs dat we veel meer kunnen dan we denken, als we maar bewust zijn van wat we doen met passende informatie”.

''Het was een heel fijn, open gesprek met Marieke Kok. Ze heeft veel kennis en maakt een mooie koppeling van theorie naar praktijk, zodat de verkregen informatie direct toe te passen is.''

Michelle Louwris
DNA Leverpaspoort onderzoek

''Heel blij dat ik mezelf dit kado heb gedaan, het is een gaaf inzicht voor de rest van mijn leven, met een mooi boek erbij waar letterlijk alles in staat, wat je kunt verbeteren, welk slaaptype je bent, hoe je stress genetisch verwerkt wordt, welke vitamine en mineralen je minder goed opneemt en welke goed. Echt heel gaaf vond het ook zo super hoe ik begeleid werd door kirsten, zij is mijn therapeut en heeft me zo goed op weg geholpen. Mooie nieuwe inzichten gegeven. Waar ik mee aan de slag ga!!!''

Lia
DNA Leverpaspoort onderzoek

Winkelmand

Yes! Jouw order heeft gratis verzending! Besteed nog €40 voor gratis verzending in NL
Geen producten meer beschikbaar