Deze site wordt niet ondersteund door jouw browser. We raden je aan te switchen naar een andere browser.

Vraag nu jouw persoonlijke supplementen advies aan!

Hormoon onderzoek vrouwen + 1 uur consult

Verbind je brein, hart en buik

€279,-

Hormoon onderzoek vrouwen + 1 uur consult

Waarom het hormoon onderzoek voor vrouwen?

De speekseltest hormonen, gericht op vrouwelijke hormonen, geeft inzicht in de hormonen cortisol, DHEA, oestradiol, oestriol, progesteron en testosteron en toont de verhouding tussen deze hormonen. De juiste hormoonbalans is erg belangrijk: bij een disbalans of als de hormoonproductie achteruit gaat kan dit zich uiten in klachten als depressies, gewichtsproblemen, hoofdpijn en migraine, stemmingswisselingen en slaapstoornissen. Met de speekseltest hormonen vrouw kom je snel te weten of je hormonen uit balans zijn.

Vrouwelijke hormonen uit balans

Hormonen zijn stofjes die een belangrijke rol spelen bij het aansturen van verschillende functies in het lichaam. Door de afgifte van hormonen worden organen en weefsels aangespoord om sneller te werken of juist af te remmen. Een goede hormoonbalans draagt er op deze manier aan bij dat processen zoals groei, spijsvertering en stofwisseling, maar ook emoties, spanning en stress goed verlopen. Wanneer je van een hormoon te veel of juist te weinig aanmaakt wordt gezegd dat je hormonen uit balans zijn. Dit wordt ook wel een hormonale disbalans genoemd. Een hormonale disbalans kan onder andere ontstaan door verkeerde voeding, stress, een tekort aan vitaminen en mineralen of overgewicht.

Hoe werkt een vrouwelijke hormonen zelftest?

Deze speekseltest is een hormonen zelftest die je eenvoudig thuis kunt afnemen. Na je bestelling ontvang je de zelftest thuis via een brievenbuspakketje. Je hoeft alleen een sample speeksel af te nemen met behulp van de instructie en je sample te versturen via de bijgeleverde retourenvelop. Vervolgens wordt je sample onderzocht in een gecertificeerd laboratorium voor een betrouwbaar resultaat. Waarna jij een rapport met de uitslag ontvangt die onze therapeuten met je bespreken en waar advies op wordt gegeven.

Wanneer een cyclus aanwezig is: tussen de 19e en 21e cyclusdag.
Wanneer een cyclus ontbreekt: iedere dag mogelijk

Wat kun je met de uitslag van een speekseltest hormonen vrouw?

Je ontvangt binnen 14 werkdagen na afname van je hormonen zelftest een compleet rapport met het resultaat. Dit rapport bevat aanvullende uitleg over hormonen, je uitslag en persoonlijke aanbevelingen om je hormonen in balans te brengen of in balans te houden. Voor het oplossen van een hormonale disbalans moet je denken aan gepersonaliseerde adviezen op het vlak van voeding, beweging, slaap en ontspanning, wat we samen met je doornemen.

Afspraak inplannen

Je kunt een afspraak live op ons kantoor in Rotterdam inplannen of een online afspraak maken. Wees ervan bewust dat het echt een investering in jezelf is, waarbij live vaak beter overkomt dan online (mits je natuurlijk ver weg woont). Gun jezelf dit moment om alles eruit te halen.

Annuleren is mogelijk tot 7 dagen voor de afspraak i.v.m. de beschikbaarheid. Verplaatsen van de afspraak kan tot 72 uur van tevoren.

Wat gebeurt er na het inplannen van mijn afspraak?

Op het moment dat jij een uitgebreid hormoon onderzoek + 1 uur consult boekt ziet het proces er als volgt uit:

Stap 1: Bekijk in onze agenda welk moment jij graag jouw uitgebreid hormoon onderzoek en uur consult met een van onze therapeuten inplant (online/live). Houd hierbij rekening met 4 weken verwerkingstijd.

Stap 2: Na het plannen van de afspraak ontvang je een bevestiging per mail waarin je toegang krijgt tot onze online cliëntenomgeving.

Stap 3: Je ontvangt jouw online vragenlijst met vragen over jouw leefstijl, stress en voeding.

Stap 4: Vul deze vragenlijst volledig en eerlijk in voordat de afspraak plaatsvindt.

Stap 5: Je ontvangt binnen 2-3 werkdagen na aankoop de testset bij jou thuis.

Stap 6: Je volgt thuis de stappen die aangegeven worden in de testset en stuurt deze op naar het laboratorium.

Stap 7: De uitslag ontvangen wij van het laboratorium en nemen jouw uitslag voor het consult door samen met het intake-formulier.

Stap 8: Live sessie? Je kunt gratis parkeren voor de deur en je wordt ontvangen op ons kantoor.

Online sessie? Je ontvangt de link naar het videogesprek in een e-mail (cliëntenomgeving).

Stap 9: Op het moment dat jij jouw consult hebt vindt er met jouw therapeut een uitgebreid gesprek plaats waarin de adviezen en het plan samen met jou besproken worden.

Stap 10: Tijdens het consult is er ruimte voor vragen en krijg je informatie over hoe jij jouw gezondheid kan verbeteren.

Stap 11: Na het gesprek ontvang je jouw advies ook digitaal (cliëntenomgeving) zodat je het thuis nog rustig door kunt nemen en je een duidelijk overzicht hebt.

Stap 12: Met het advies ga je thuis aan de slag, als je behoefte hebt aan een vervolgsessie hebben wij daar mogelijkheden voor.


Wie is onze therapeut?

Laura

Laura is Orthomoleculair en KPNI (Klinische Psycho Neuro Immunologie) therapeut. Ook is zij Brain Balance coach. Ze biedt praktische handvatten en tools waar je direct mee aan de slag kunt. Laura kan snel tot de kern komen en coacht op een directe en tegelijkertijd liefdevolle manier. “Mijn passie voor dit vak is 12 jaar geleden ontstaan omdat ik zelf met allerlei gezondheidsklachten kampte; een grote disbalans die zich uitte in mijn darmen, gewrichten, hormonen en mentale gezondheid. Als geen ander weet ik hoe het is om te horen te krijgen, sorry mevrouw dit is het en we kunnen niets meer doen! En het tegendeel kunnen bewijzen door aan de slag te gaan met mijn leefstijl en mijn brain balance” is het bewijs dat we veel meer kunnen dan we denken, als we maar bewust zijn van wat we doen met passende informatie”.

''Fijn gesprek, voelde me eindelijk is gehoord en begrepen. Handige tips! Meteen een vervolgafspraak ingepland.''

K.d.B.
Hormoononderzoek vrouwen

Winkelmand

Yes! Jouw order heeft gratis verzending! Besteed nog €40 voor gratis verzending in NL
Geen producten meer beschikbaar