Deze site wordt niet ondersteund door jouw browser. We raden je aan te switchen naar een andere browser.

Vraag nu jouw gratis supplementenadvies aan!

Zomer & toxines VIP-avond

Thema: Zomer & toxines

Het wordt een compleet verzorgde avond bij ons op kantoor in Rotterdam, met een selecte groep mensen. Tijdens deze avond worden de aanwezigen volledig in de watten gelegd en vertellen we tijdens een inspirerende presentatie meer over de mentale gezondheid, een gezonde levensstijl, fijne supplementen en meer. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen aan onze therapeuten.

Praktische informatie

VIP-avond

  • Duur: 2 uur (inclusief vragen)
  • Datum: 3 juni 2024
  • Tijd: 19:00 - 21:00
  • Kosten: gratis
  • Locatie: Theodoor Colenbranderhof 3, 3059 LS Rotterdam

De zomer. Een seizoen dat in teken staat van slippers, lichte salades en hele dagen vertoeven op het strand. Maar wist jij dat je in de zomer meer magnesium verbruikt, omdat dit mineraal nodig is om vitamine D uit zonlicht op te nemen? Herken jij dat gevoel dat je soms moe bent na een dagje strand of park? Grote kans dat je voorraad magnesium op is. Dat je vocht opslaat tijdens warme dagen of plots een slechtere huid krijgt?

 

Ieder seizoen vraagt om andere voedingsstoffen, zo ook in de zomer. Maar welke voedingsstoffen naast bijvoorbeeld magnesium zijn nu zo belangrijk tijdens de zonnige dagen? En hoe zit het eigenlijk met toxines die jouw lichaam opneemt tijdens de zomerdagen en het afvoeren van deze toxines? Of de toxische stoffen in voedingsmiddelen die je lichaam wilt afvoeren tijdens warme dagen?

 

De zomer lijkt misschien nog ver weg, maar een goede voorbereiding is het halve werk. Speciaal daarom organiseren wij op 3 juni weer een Balance Your Nutritions VIP-avond met dit keer als thema ‘Zomer & Toxines’.

 

Tijdens deze avond nemen onze therapeuten je mee in de wondere wereld van voedingsstoffen, toxines, antioxidanten en meer. Jij maakt kans om samen met een introducé deel te nemen aan deze gratis inspiratieavond. Schrijf je nu in!

Shop onze bestsellers

Winkelmand

Yes! Jouw order heeft gratis verzending! Besteed nog €40 voor gratis verzending in NL
Geen producten meer beschikbaar