Deze site wordt niet ondersteund door jouw browser. We raden je aan te switchen naar een andere browser.

Vraag nu jouw gratis supplementenadvies aan!

Uitgebreid Orthomoleculair Advies

Verbind je brein, hart en buik

€249,-

Uitgebreid Orthomoleculair Advies

Het consultpakket bestaat uit 2 persoonlijke coachingsgesprekken met een van onze therapeuten op de Brain Balance vestiging in Rotterdam: een eerste coachingsgesprek van 90 minuten en een evaluatiegesprek van 30 minuten.

1.      Coachingsgesprek

Het coachingsgesprek richt zich op alle facetten die een rol spelen bij het oplossen van jouw klachten. Op basis van jouw situatie ontvang je een maatwerk advies door een orthomoleculair therapeut op het gebied van levensstijl, slaap, ontspanning, beweging, voeding en supplementen.

Na aanmelding voor het consult ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link naar een online planner. Hier kun je zelf je gewenste datum en tijdstip kiezen voor de afspraak. 

2.      Evaluatiegesprek

Na 2 of 4 weken volgt een evaluatiegesprek. We analyseren waar je nu staat naar aanleiding van het eerder uitgebrachte advies en bespreken eventuele aandachts- en verbeterpunten. 

Optioneel is het mogelijk om hierna een extra evaluatiegesprek bij te boeken. Dit kost € 59 en is alleen mogelijk als je eerder het consultpakket hebt aangeschaft. Na het eerste evaluatiegesprek ontvang je een persoonlijke link, waarmee je dit extra evaluatiemoment kunt boeken.

Haal het beste uit jouw coaching traject

Wij helpen mensen die op alle gebieden echt volledig aan zichzelf willen werken. Je krijgt bij ons dan ook zeker niet alleen supplementenadvies en kant-en-klare recepten voorgeschoteld.

We besteden veel aandacht aan het gehele plaatje, om zo jouw leven en gezondheid op alle vlakken te verbeteren. Van levensstijl tot beweging, van slaap tot ontspanning en van voeding tot suppletie. Klinkt dit als typisch iets voor jou? Wees er dan snel bij en samen streven wij ernaar om verbinding met elkaar te hebben en verbinding met jou te maken om zo het beste te halen uit jouw coaching traject.

Afspraak inplannen

Je kunt een afspraak live op ons kantoor in Rotterdam inplannen of een online afspraak maken. Wees ervan bewust dat het echt een investering in jezelf is, waarbij live vaak beter overkomt dan online (mits je natuurlijk ver weg woont). Gun jezelf dit moment om alles eruit te halen.

Annuleren is mogelijk tot 7 dagen voor de afspraak i.v.m. de beschikbaarheid. Verplaatsen van de afspraak kan tot 72 uur van tevoren.

Let op! Na aankoop ontvang je binnen 24 uur jouw afspraak bevestiging. Na 17:00 u. of in het weekend kan het wat langer duren. Wij bevestigen je afspraak dan de eerstvolgende werkdag.

*Eventuele vervolg consulten vallen buiten dit pakket, hier zijn kosten aan verbonden.

Wat gebeurt er na het inplannen van mijn afspraak?

Op het moment dat jij een uitgebreid orthomoleculair advies boekt ziet het proces er als volgt uit:

Stap 1: Bekijk in onze agenda welk moment jij graag jouw uitgebreid orthomoleculair advies met een van onze therapeuten inplant (online/live). Houd bij het inplannen rekening met 1 werkdag verwerkingstijd, zodat de therapeuten voldoende tijd hebben om het intake formulier door te nemen.

Stap 2: Na het plannen van de afspraak ontvang je een bevestiging per mail waarin je toegang krijgt tot onze online cliëntenomgeving.

Stap 3: Je ontvangt jouw online vragenlijst met vragen over jouw voedingspatroon, slaap en levensstijl, etc.

Stap 4: Vul deze vragenlijst volledig en eerlijk in voordat de afspraak plaatsvindt.

Stap 5: De therapeuten nemen voor het consult jouw intake formulier door, om zich voor te bereiden op het gesprek.

Stap 6: Live sessie? Je kunt gratis parkeren voor de deur en je wordt ontvangen op ons kantoor.

Online sessie? Je ontvangt de link naar het videogesprek in een e-mail (cliëntenomgeving).

Stap 7: Op het moment dat jij jouw eerste consult hebt (1,5 u) vindt er met jouw therapeut een uitgebreid gesprek plaats waarin de adviezen en het plan samen met jou besproken worden.

Stap 8: Tijdens het consult is er ruimte voor vragen en krijg je informatie over hoe jij jouw levensstijl, slaap, ontspanning, beweging, voeding en/of supplementen kan verbeteren.

Stap 9: Na het gesprek ontvang je jouw advies ook digitaal (cliëntenomgeving) zodat je het thuis nog rustig door kunt nemen en je een duidelijk overzicht hebt.

Stap 10: Na 4-6 weken heb je een evaluatie van een half uur: waar sta je, wat heb je nog nodig en welke vervolgstappen zijn voor jou van toepassing?

Stap 11: Afhankelijk van wat jij nodig hebt zien we jou weer verschijnen op kantoor of helpen we je verder op een manier die bij je past.


Wie zijn onze orthomoleculair therapeuten?

Laura

Laura is orthomoleculair therapeut en KPNI (Klinische Psycho Neuro Immunologie) therapeut. Ook is zij Brain Balance geschoold.

Annefleur

Annefleur is Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut. Ook is zij Brain Balance geschoold.

''Een goede ervaring gehad en veel info gekregen. Hoop dat het mij gaat helpen in dit proces van verandering.''

Anoniem
Orthomoleculair advies

''Ik vond het gesprek met Annefleur erg fijn. Vanaf het begin zorgt zij voor een fijne en veilige omgeving. Ze legt alles duidelijk uit en zorgt voor voldoende ruimte om vragen te kunnen stellen. Verder geeft ze je het gevoel dat je er niet alleen voor staat en is zij bereid om verder met je mee te kijken.''

Doris
Orthomoleculair advies

''Jazeker, ik had direct een klik met Amber. Veel voedings- en supplementenadvies ontvangen op een praktische manier verteld. Amber heeft veel internationale ervaring, denkt helemaal niet in wat niet kan of mag en is als jonge moeder ook erg flexibel en oplossingsgericht. Over een paar weken mag ik weer naar haar toe voor mijn tweede gesprek van het bestelde orthomoleculair adviesgesprek. Ik zie er naar uit!''

S.N.
Orthomoleculair Advies

Winkelmand

Yes! Jouw order heeft gratis verzending! Besteed nog €40 voor gratis verzending in NL
Geen producten meer beschikbaar