Deze site wordt niet ondersteund door jouw browser. We raden je aan te switchen naar een andere browser.

Vraag nu jouw gratis supplementenadvies aan!

menstruatieformule

Is de Menstruatie Formule iets voor mij?

De vrouwelijke hormoonhuishouding is complex en in ieder stadium van de menstruatiecyclus is de samenstelling van de hormonen weer anders. Dit heeft invloed op je energieniveau, je gemoedstoestand en zelfs waar je trek in hebt. Hoe meer jouw hormonen in balans zijn, hoe minder fysieke en mentale klachten je ervaart.

Hoe gevoelig je bent voor die hormonen en de cyclus, is per vrouw verschillend. Als je veel last hebt van je menstruatie of je hormoonbalans wil herstellen na het stoppen met de pil, dan kun je je gezondheid in deze periode ondersteunen met verschillende kruiden. Speciaal daarvoor hebben we een menstruatieformule ontwikkeld met diverse kruiden, vitaminen en mineralen die de hormoonhuishouding ondersteunen. 

Ben jij benieuwd of dit supplement past bij jou? We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet in dit artikel!

1. Neem je het supplement elke dag in of alleen tijdens de menstruatie?

De Menstruatie Formule slik je de hele maand door 1 tot 2 capsules per dag bij de maaltijd.  (bij 2 stuks het liefst 2x1 per dag, dus niet tegelijk maar verspreid over 2 maaltijden)

2. Mag ik de Menstruatie Formule gebruiken in combinatie met andere supplementen?

De Menstruatie Formule mag je naast onze basissupplementen gebruiken: 

  • Multivitamine
  • Vitamine C
  • Magnesium
  • Omega 3
  • Vitamine D3/K2

Gebruik je verder nog andere supplementen en ben je benieuwd of de Menstruatie Formule ook daarbij gebruikt mag worden? We kijken graag met je mee welke supplementen het beste bij jou passen via een online of telefonisch supplementen advies.

3. Neemt de Menstruatie Formule de pijnklachten weg? 

Belangrijk is om eerst te kijken naar de oorzaak van de pijnklachten. Hoe is bijvoorbeeld je voedingspatroon? Beweeg je voldoende? Heb je veel stress? De vrouwelijke hormoonhuishouding is complex en in ieder stadium van de menstruatiecyclus is de samenstelling van de hormonen weer anders. Dit alles bij elkaar heeft invloed op je energieniveau, je gemoedstoestand en eventuele pijnklachten. Hoe beter jouw hormonen in balans zijn, hoe minder fysieke en mentale klachten je ervaart.

Wil je jouw hormoonhuishouding in kaart brengen? We kijken graag met je mee! 

4. Vermindert het mijn huidklachten? 

Als jouw huidklachten verband houden met een hormonale disbalans, kan het zijn dat de Menstruatie Formule hier een positieve invloed op heeft. 

5. Mag ik de Menstruatie Formule gebruiken in combinatie met medicijnen?

Supplementen die kruiden bevatten kunnen een interactie aangaan met bepaalde medicatie. Daarom adviseren wij om bij gebruik van medicatie altijd te overleggen met je specialist en/of apotheker of om een consult bij één van onze therapeuten aan te vragen!

6. Vanaf welke leeftijd mag ik de Menstruatie Formule gebruiken?

Wij adviseren de Menstruatie Formule vanaf 16 jaar. 

7. Mag ik de Menstruatie Formule gebruiken in combinatie met hormonale anticonceptie?

Het gebruik van de Menstruatie Formule kan de werking van de hormonale anticonceptie verminderen. Een combinatie van beide adviseren wij dus niet.

Winkelmand

Yes! Jouw order heeft gratis verzending! Besteed nog €40 voor gratis verzending in NL
Geen producten meer beschikbaar